Saturday, August 29, 2009

cuppies for azizi 's gf :)




thx azizi...cuppies utk gf dia liana... so sweet of him.. bile sy nak dapat gak nih???

raya cuppies

sorry rakan2... ini je yang sempat nak upload.. nanti sy upload lagik ok... hmmm...cuppies ini kalau utk lepas raye pon best.... utk open house ke.... bagi mcm hamper ke... nanti sy upload gambar yang selebiihnye k...

xoxo,
ima :)

biskut raya!~

ALMOND SHORTBREAD RM 25 PER PACK
NESTUM BALL RM 25 PER PACK

SNOW WHITE RM 24 PER PACK


ALMOND SLICE, RM 24 PER PACK

ALMOND SHORTBREAD RM 25 PER PACK

CHOCOLATE HEAVEN RM 25 PER PACK
* i loooove this one :)
please make your order 1 week before raya...
if anything pls do call me... i'm happy to answer all your question :) but if i dont pick up the phone please leave me ur sms k..
salamat berpuasa :)















Tuesday, August 18, 2009

cupcakes raya

hye.... insyaallah esok atau lusa sy akan upload gambar contoh cupcakes utk raya nanti... :)

Wednesday, August 12, 2009

selamat bertunang Cik Elia

klik on the pic for full image


Big thx to my BFF nur zaida rahayu sbb order cupcakes dari sy utk kazennye... temanye purple pink with roses.. hmm cikda.. upload la gambar cuppies yang korang nak telan tu.. ku tak amik gambar la~

Tuesday, August 11, 2009

8TV Quickie Hari Raya + S.O.X All Stars March & Cheer event

Hey folks!
Just a quick notification.

we will be attending 2 event on this coming Saturday... ouh no worry we will be there from morning till evening.. so see you there!~

8TV Quickie:
Theme: Hari Raya
Date: 15 August 2009
Time 2:00PM - 4:00PM
Venue:Caps Square

Do come and buy some good things from all the seller (especially my CUPCAKES) because
10% of our profit will be contribute to our charity fund which will go to Yayasan Anak Yatim Pinggir, Tmn Tun Dr. Ismail.

there also will a game with superb prizes to be won~ heheh

so please do come and support us~

Membeli sambil menderma :)
___________________________________________________________________

Another events that we'll be supporting is S.O.X. All-Stars March & Cheer. While the kids are having their competition, we'll be having the below.
If you are free + happened to be around Cheras, do drop by ya?

Date: 15 August 2009
Time: 9 am - 6 pm
Venue: Stadium Badminton Cheras, Kuala Lumpur

There will be performances by Caprice, Pesawat ( yeayyyY~), Liyana Jasmay, One Nation Emcee, Gerhana Ska Cinta( i looikee~), EMAS and White Percussionists.

Get into the excitement of The Championship with a cheerleading competition and a drum jamming session. Plus join in the fun with funfair game stalls, Celebrity Dunk, Bijou Bazaar( We will be selling our cupcakes on that day !!!!), face painting and tattoos are going to be running throughout the day.

Plus, workshops on drumming, make-up and Capoiera are also in store!



so this is the fliers for the all star events~



xoxo
Sugar Land Cupcakes

Monday, August 10, 2009

HAI RAKAN- RAKAN KU YANG MANIS

hye all...

actually nak announce kat sini, kami dah buka tempahan utk bulan puasa dan raya.. sorry sgt announce lambat sikit :)

cuppies bulan puasa dan raya? macam mana ye? :) ok let me explain to all my sweet friends ya~

ok.. utk bulan puasa, kami menerima tempahan untuk cupcakes majlis berbuka puasa... kami ada sediakan juga tempat letak cuppies yang 3 tier tu kalau nak sewa lah~ kalau u all nak pack in individual packaging pon boleh gak... dan kalau u all ade idea yang lagi bernas, leh la bagi cadangan pada saye ye :)

utk hari raya ni... hmm special sket nih...
memandangkan ni first time kami terima tempahan utk raya.. a bit excited sebenarnye...hehehe
untuk hari raya, cuppies kami boleh dijadikan juadah hidangan istimewa di pagi raya anda... cuppies yang manis, dan sangat sedap ditambah pula dengan lukisan2 bertemakan hari raya akan menceriakan lagi suasana di pagi raya u all nanti. [:) cewwahh]

cuppies kami juga boleh dijadikan sebagai buah tangan @ hamper untuk mak mertua di kampung @ tika bertandang ke open house rakan2 yang berderet2 time lepas raya nanti. :).. pastinye rakan2 anda akan tersenyum lebar menerima cuppies yang comel2 dan lengkap dengan bungkusan ribbon yang sweet2 gitu ala ala u all di hari lebaran nanti :)

nak tulis banyak2 kat sini sorg2 pon tak berapa pandai, kalau u ada ape2 soalan utk ditanye... boleh la call kami... anytime~ no tel ada kat tepi blog .. hmm saya letak skali lagi la..
017-2219841 - cik ima

oh yeee untuk rakan2 di utara tanah air...raya tahun ni cek balik penang dan daus balik perak... kalau sape2 dari dari sana nak order boleh la kami pass time raya nanti ok...

kami tunggu u all call ni tau :) [tak sabar:P]

till then
XOXO,
ima Sugar Land~