Monday, August 10, 2009

HAI RAKAN- RAKAN KU YANG MANIS

hye all...

actually nak announce kat sini, kami dah buka tempahan utk bulan puasa dan raya.. sorry sgt announce lambat sikit :)

cuppies bulan puasa dan raya? macam mana ye? :) ok let me explain to all my sweet friends ya~

ok.. utk bulan puasa, kami menerima tempahan untuk cupcakes majlis berbuka puasa... kami ada sediakan juga tempat letak cuppies yang 3 tier tu kalau nak sewa lah~ kalau u all nak pack in individual packaging pon boleh gak... dan kalau u all ade idea yang lagi bernas, leh la bagi cadangan pada saye ye :)

utk hari raya ni... hmm special sket nih...
memandangkan ni first time kami terima tempahan utk raya.. a bit excited sebenarnye...hehehe
untuk hari raya, cuppies kami boleh dijadikan juadah hidangan istimewa di pagi raya anda... cuppies yang manis, dan sangat sedap ditambah pula dengan lukisan2 bertemakan hari raya akan menceriakan lagi suasana di pagi raya u all nanti. [:) cewwahh]

cuppies kami juga boleh dijadikan sebagai buah tangan @ hamper untuk mak mertua di kampung @ tika bertandang ke open house rakan2 yang berderet2 time lepas raya nanti. :).. pastinye rakan2 anda akan tersenyum lebar menerima cuppies yang comel2 dan lengkap dengan bungkusan ribbon yang sweet2 gitu ala ala u all di hari lebaran nanti :)

nak tulis banyak2 kat sini sorg2 pon tak berapa pandai, kalau u ada ape2 soalan utk ditanye... boleh la call kami... anytime~ no tel ada kat tepi blog .. hmm saya letak skali lagi la..
017-2219841 - cik ima

oh yeee untuk rakan2 di utara tanah air...raya tahun ni cek balik penang dan daus balik perak... kalau sape2 dari dari sana nak order boleh la kami pass time raya nanti ok...

kami tunggu u all call ni tau :) [tak sabar:P]

till then
XOXO,
ima Sugar Land~



No comments:

Post a Comment