Saturday, October 31, 2009

Spiderman on Cuppies




thx kak vydia sbb sudi order cupcakes kami...
spiderman in action :)

Thx fariez apple :)


Thx fariez sudi order cuppies kami... i just want to tell her gf that your bf ni sweet gile! heheheh i hope both of u like the cuppies n wishing u happily ever after.~

Wednesday, October 28, 2009

cupcakes bertunang cik nurul


SELAMAT BERTUNANG NURUL~
wahh budak kecik ni mmg patut kawenkan je terus. hehehe btw tahniah ehhh. mesti awak comey on that sweet day tu nanti kan.. jgn lupa pos gambaq k...
tema tunang nurul nih merah. so i bagi red roses ngan red heart kat dia.
TAHNIAHH!~~

cheesecake untuk naju naju


thx to one of my BFF.. cik nadjwa shukri @ naju naju (her facebook nickname) sbb order fruitilicous cheesecake i ni... hehehe thx nad...
beliau nak makan2 bersama2 kawan office dia kot. tapi kan.. bukan ko ngan diet kah? cheesecake? diet?? haish... ape2 pon sgt2. muah muah

Wednesday, October 21, 2009

Dahlia's order


thx lia... katenye utk suprise besday girl tapi birthday girl tak jadik datang.. heheheh

Thx jannallay~


thx jannallay...plus tahniah adik alay atas pertunangan anda... lauk kenduri umah ko sedap lah! hahahhahaha sambal udang dia layanzz!~


3 org skali birthday~ thx atan








Big thanks to atan for his orders.. banyak btui... untung sape jadik gf atan tau! dapat cupcakes... but pls dont get me wrong.. bukan ketiga2 nih gf atan....err.. bakal gf atan kot. salah sorg je.. cik ep tu kot.. tapi tatau ape kesudahan citer atan -ep nih.. ape citer atan???




Monday, October 12, 2009

Sugar Land New Family~



hye all...


its been a long time i did not update this blog... kinda busy with cupcake orders plus my camera is broken! hukhukhuk disebabkan nak gak letak gambar dalam blog yang manis nih... terjadik la gambar2 yang kabur dan hodoh ini semestinye demi nak menunjukkan family baru kan....


So... inilah ahli keluarga Sugar Land yang baru yang digembar gemburkan....


Sugar Land Iz Cheesecake
Sugar Land Iz Cheese Cupcakes
Sugar Land Oreo Cuppies
Sugar Land Oreo Cheese Cuppies


Dah dibuka untuk tempahan.....


1 box = 25 cups = RM 70.00


cake decoration : fresh fruits or bluberry @ strawberry topping.