Sunday, January 24, 2010

bertunang [ putih silver]

ni hantaran bertemakan silver putih.. sy tak sempat amik banyak gambar. bekas dia harga lain depends pada decoration bekas tu... kalau sape2 berminat boleh call sy :)

inilah pandangan atas cupcakes silver putih


superman....




Wednesday, January 20, 2010

Valentine's day is coming!!!~
to all lovers yang gile romantic nak buat pesanan utk valentine nih.. boleh la buat order dari skarang supaya tak mengakibatkan kekecewaan di kemudian hari.... kalau sempat nanti i upload gambar valentine cuppies ok. juge beserta box yang cute miut!~ he he he
ok lah!
xoxo
ima

Wednesday, January 13, 2010

selamat bertunang shafila n Faizal


Thx sha sbb sudi send gambar... ima tak sempat nak amik gambar lah~ thx sgt2
nanti kawen leh order ag :)

Tuesday, January 12, 2010

nightmare before christmas

Happy birthday kak Bee..... kak yanti order.. dia cakap kak bee suke kartun nih. hehehehe

Monday, January 4, 2010

Farewell Party Azizi



Lambat skit nak post gambar2 azizi'z order nih... mcm2 dugaan nak dapatkan pic nih :) thx azizi sbb slalu support Sugar Land!~ dah abih practical kan.. so good luck for your new sem!!~ study Smart!!~



Friday, January 1, 2010

Happy New Year !!!~

Assalamualaikum and hye all...

hey dah 2010 lah! Happy New Year to all my customer and customer to be :)
harap2 azam baru u all akan termakbul dalam tahun nih gak~ no carry foward eh~ InsyaAllah~

oh ye... kat sini nak buat pengumuman skit, untuk my beloved customer yang berminat nak order cuppies dari Sugar Land, bermula 4 January 2010 hingga 7 January 2010.. sy tak boleh nak sediakan khidmat penghantaran.. so pada anda2 yang nak order, masih boleh cume kene collect cuppies dekat kota damansara..

dan saya bercuti pada 8 January 2010- 11 January 2010 [ actually bukan cuti pon, kene outstation ke johor :( ] so kami kembali menerima order on 12 Jan onwards..sorry eh~

wishing u a very happy new Year!~ happy 2010!!~