Sunday, February 21, 2010

Happy Birthday Siswi~

Happy Birthday Alwani!~ suprise dari kawannye Miss Hanim utk Miss Alwani.. Thx hanim!!!~

hantaran Matron

Hantaran utk ank matron Jaya untuk anak lelakinye bertunang!~

Tuesday, February 16, 2010

valentine cuppies

aduhai.. sorry baru nak post. sbb i busy gile!~ huhuh

happy Birthday Putri~



thx to hanim yang sudi order.. heeee thx st2.. and Happy Birthday Putri~


birthday cupcakes for ayah and mak~

Thx ledya... ni utk ayah n mak dia.. sweet bangat kan?

Thursday, February 11, 2010

afnan birthday



Comey kan afnan? he he he ini anak lelaki kak hanem ex colleague dulu... sebenarnye dah lama nih gambar. mase tu sy kelam kabut takde camera n tak ambil gambor cake afnan. heee


SORRY

aiyooo dah banyak kali sy janji nak letak gambar valentine cupcakes tapi takde.. sory kawan2 tak sempat sgt2 been busy gile dgn office work + cupcakes order. siap je yang org order trus jadik malas gile. hopefully mlm nih i tak malas la n dapat siapkan sampel valentine cupcakes. hey! valentine day is on this sunday! ouhh~ sempat ke. sorry ~

Wednesday, February 10, 2010

happy family


so ini dah mcm taman2 astakona :)

ade itik digi berenang renang~ huhuhu

ade ayah + mak + anak lelaki + bookstore :)
Dear Sue... thx sbb sudi order dari sy.. harap2 Sue suke and Hubby sue pon suke..trima kasih banyak2 su!!!!!!~ happy valentine!




Monday, February 8, 2010

to rose nina~





utk rose nina.. sy pon tak kenal sape rose nina ni dan sape yang order utk rose nina :) so nak semoga selamat pergi dan kembali~

Tuesday, February 2, 2010

Birthday Girl~



Happy Birthday to Rina, Vivian and Rao!!!~
Thx to mr Adli sbb sudi order dari saye...