Thursday, April 29, 2010

Hantaran Bertunang order from Kak Zura

Terima Kasih Kak ZUra

Happy Birthday Afnan Baby n Eida Cute

Order dari kak Hanim.. he he he comey sungguh kawan kak hanim  nih ye.. 


Yang nih plak Afnan comey punye birthday.. dok celah2 ipin n upin.. he hehe


Monday, April 26, 2010

Very Bluberry Cheesecake

Very Bluberry Cheesecake


TTtttttaaddaaaaaaaaaaaaaa!!~  happy plus sedih buat cheesecake nih sbb terasa sgt2 teringin nak makan. huhu~ tapi tak leh sbb customer punye.hmmm kene buat sendiri la rasenye nih.. he he he anyway nih order dari kawan mak. celebrate birthday katenye.. ok la.. thx ye.. hmmm nak balik pastu nak g maybank nak bank in duit utk edible image kak haneem. ehh ape sy melalut nih :P ok ok babai~ MUahh~

xoxo
ima~

Sunday, April 11, 2010

politeknik sabak bernam




ini plak order dari budak2 poli sabar bernam. he he he actually adik sy punye project. kene berniaga la plak...hmmm ni dah kali 3 diorg amik nih. kire laku la kat sane diorg meniaga :) he he bagus adik2. heheheh






zaida rahayu's meeting




time kasih cikda~ alhamdulillah~ siap cikda punye 200 cuppies~cheese cake lupe nak amik gambar la plak~ cikda nih order utk meeting opis dia~ so buat single2 packaging tapi tak dan nak amik bentuk packagingnye~ ala yang plastic packaging yang dome shape punye tudung tu :P ( paham ke?)
apa2 pon thx cikda. dia datang amik cuppies sambil nak tgk Kedah lawan N.9 ... sy? walaupon kedah kalah tapi sy kene sokong kedah gak. tempat kelahiran sy tu~ he hehe tapi game aritu tak tgk pon sbb dok pulun buat cuppies cikda nih. he heh e


Thursday, April 1, 2010

happy birthday mawar~




Happy Birthday mawar~




world's best parents




theme : world's best parents.
cuppies ni order dari customer ku yang tersayang~ he he he sbb slalu dia order dari sy. time kasih hanim!!~
sy beli hp sama dia... dia jual mcm2 barang gak :P