Sunday, May 30, 2010

Naughty theme [18 SX Only ]


ngeee macam takut kan title dia. ha ha ha actually cuppies nih order dari kawan lama sy. dia nak buat bachelor party utk kawannye yang dah nak kawaen dah, so nak nakal2 sikit la :P hope u like it girl!

yang ini adalah butter cake with chocolate ganache with fondant icing :) wahhhh banyaknye benda kene sebut.. so kalau ade benda yang korang rase mcm taktau ape benda tu.jgn tanye saye :P [malu aih]

Youth10! best gile la weyhH~

salam semua..
haaa actually kali ni post pasal youth10 @pwtc. syiok habiss.. mula2 plan before event nak amik gambar banyak2. sampai je sane langsung.... brape keping ja de. sibuk nye mak aih. he he hee

so pada kawan2 yang datang kedai sugar Land yang ade amik gambar meh la kasik sy sket... he he he sy takde gambar kedai saye :( [tak malu kan??]

tapi mm serius best gile. dekat sopping area la paling best! ebih 200 kedai yang boleh kite g buang duit.he he eh tapi mmg saya excited.walaupon mmg letih tahp gaban punye. huhuh dengan pertolongan en firdaus dan en azizi. dapatlahh sy berniaga dengan gembiranye...

kat sane Sugar Land berjiran dengan kodot cupcakes dan lintah royal. ha ha ha kodot cuppies mmg kiut2 cuppiesnye.. same mcm tuan yang jual. mmg cute2 je team diorg nih. geng lintah royal yang brasal dari taiping nih plak mmg berani gile(pada saye la kan) dah jadi close plak ngan diorg nih. he hehe seronok sgt.

gambar yang diambil sgt tak banyak. ade la sekeping 2 je. :(



sesame street :)

wahhh bersinar sinar ha ha ha

sy tengah kusyuk.

laa... bile plak gempa bumi nih.. saye dengan orang kuat sugar land

sy dengan orang kuat sugar land yang lagik sorg :)


saye yang gemok! arghhh benci!

Tuesday, May 11, 2010

for Baby Girl Amanda


order dari Nilley utk dibawa terbang ke Sabah bah...baby amanda  comel sgt...harap2 nanti kak nilley boleh kasik gambar baby amanda with cuppies :)

Monday, May 10, 2010

Mini Chocolate Tarlet

New Product!

Mini Tartlet
( Chocolate , Cheese )

RM 30 per box ( 36 pcs)

Happy Birthday Naufal & Yanz


Happy Birthday Naufal..banyaknye kek naufal :) harap2 naufal suke la ek~
harap. Sue pon suke :)



yang ini plak su nak buat suprise kat member dia yang bernama yanz.. heeee betnye! hmm  kire2 yanz dgn sy nih sebaya :). dah tua la maksudnye~


Happy birthday baby Alya

dear fuza... kek ni comey sbb ade muke baby yang comey~
terima kasih ye...

Tuesday, May 4, 2010

cheese tartlet

semlm berjaya merajinkan diri buat cheese tartlet. sbb teringin sgt nak makan.. hehehe




Sunday, May 2, 2010

Princess Fa'ah Birthday

Happy Birthday Princess Fa'ah.

Chocolate Cake + Chocolate Topping
Disney Princess Edible
Happy Birthday Candle