Sunday, May 30, 2010

Youth10! best gile la weyhH~

salam semua..
haaa actually kali ni post pasal youth10 @pwtc. syiok habiss.. mula2 plan before event nak amik gambar banyak2. sampai je sane langsung.... brape keping ja de. sibuk nye mak aih. he he hee

so pada kawan2 yang datang kedai sugar Land yang ade amik gambar meh la kasik sy sket... he he he sy takde gambar kedai saye :( [tak malu kan??]

tapi mm serius best gile. dekat sopping area la paling best! ebih 200 kedai yang boleh kite g buang duit.he he eh tapi mmg saya excited.walaupon mmg letih tahp gaban punye. huhuh dengan pertolongan en firdaus dan en azizi. dapatlahh sy berniaga dengan gembiranye...

kat sane Sugar Land berjiran dengan kodot cupcakes dan lintah royal. ha ha ha kodot cuppies mmg kiut2 cuppiesnye.. same mcm tuan yang jual. mmg cute2 je team diorg nih. geng lintah royal yang brasal dari taiping nih plak mmg berani gile(pada saye la kan) dah jadi close plak ngan diorg nih. he hehe seronok sgt.

gambar yang diambil sgt tak banyak. ade la sekeping 2 je. :(



sesame street :)

wahhh bersinar sinar ha ha ha

sy tengah kusyuk.

laa... bile plak gempa bumi nih.. saye dengan orang kuat sugar land

sy dengan orang kuat sugar land yang lagik sorg :)


saye yang gemok! arghhh benci!

No comments:

Post a Comment