Wednesday, June 30, 2010

chocolate strawbery

haih! sedap sungguh nampak cake nih.(cewwhhh) order dari kak nila. hmm  kene g beli loveletterla rasenye bagi cantik sket :)

saseme street again~

order dari fuza.. time kasih fuz... dulu dah prnah order cake baby kan.... terima kasih sbb sudi order skali lagik.

Frutilicious Cheese Cake

aduhai... ni fave saye ni. he he he tiap2 kali bake cheesecake mesti teringin nak makan. ha ha ha kali ni bestgile. dapat buat utk diri sendiri gak.fuhh~ lega! letak kiwi banyak2. he he he
order kali ni dari kak Umai.. dia nak buat makan2 birthday anak dia kot. cukup la kalau 4 org mkan... ok la tuu... he he he harap2 dia suke!

Monday, June 28, 2010

Gift set.

yang dua atas ini utk kawan bos. huhu sape ek name. lupe dah.


ini utk dihantar ke PTPTN katenye... thx bos!

door gift utk shalinee 's wedding registration day~

saseme street theme

ni cartoon feberet sy mase kecik2, suke gile. ye la... masa dulu2 mana ada katun yang pelik2 mcm skang. he he he tapi lagend tau saseme street!my fave Elmo la. big bird pon suke. raai lagi character dalam katun nih tapi ni yang glemer. froggy pon ade tapi disebabkan sy geli katak. so takmo lah buat katak he he he ntah ape kan.. takpe ah..

golf theme

Daddy cool... he he he order from sarah~

Thursday, June 24, 2010

hantaran Bear

tema pink purple. order dari cikda. dia nak ade bear2. pastu utk tunang.

wedding cake tower


cupcake tower. ni utk wedding saudara kak aishah. time kasih kak :)

simple

order dari bos utk bawak g PTPTN. buah tangan :)

FIFA WRLD CUP 200

FIFA WORLD CUP 2010!!!
oder from kak T. time kasih kak t

Happy Graduation

cuppies order by nazlin again. time kasih nazlin! muah muah!
tema graduation katenye.nak berag 2 ekor :)

Tuesday, June 15, 2010

from ina to her boss

nasib baik ade balance cupcake. so tercapai la hasrat bos ina nak beli cupcake in small quantity. he he he
neway, Thx ina!

happy birthday from fatin Alea

order from UIA... actually dia tak tetapkan kaler ape. tu yang seronok sgt tuh~he he he so sy buat ikot suke sy la... amik dari camera henpon je.. so tak cantik sgt :P yang ni sy guna pastel colour. comeys gile( angkat bakul sendiri :P)

happy birthday sweet 25

Time kasih syed.. ni utk bakal tunang syed. diorg dah bertunang dah sabtu lepas kot.. sorry lambat post gambar.. pastu gambar pon buruk gile. camera hp je.. tak cukup duit ag nak beli camera canggih! haish! kene buat cuppies banyak2 nih :P

Tuesday, June 8, 2010

CHOCOLATE MOIST CAKE FOR SALE! - SOLD :)

SOLD!!!
thx to kak yong~

ade sape2 nak beli chocolate moist cake? sy kasik special price!!! sape cepat dia dapat!

*boleh request decor gak!

sape berminat trus call hp saye ye!
017-2219841
ini lah cake yang dibeli kak yong.. dia nak topping chocolate ngan simple2 decor je :)
seronok dengar kak yong nye feed back!  he he he maceh kak yong!

Sunday, June 6, 2010

happy birthday zazu~

order ari kawan muny .... chocolate cake with chocolate ganache and fondant topping.

wedding gift lagik dari kak t

good luck!

utk shu yang nak menyelit order :) sbb ade balance cuppies, so sy agree utk buat utk syu ni..:) n ut adik dia yang nak g eje petronas kat sabah kot.. so ade la lambang petronasnye... he hehe jadik ke?

wedding gift

order dari old friend. Ina....hmm dia nak jadikan edding gift padakawannye... hopefully dia suke :)

Azly & Shikin bertunang

Pertunangan along dan tunangnye shikin. semoga bahagia dan sampai ke jinjang pelamin. along nih customer dari youth10 @ pwtc... dia cakap tunang dia uke cantik2. so dia nk ade alatan makeup ngan gigirl punye stuff atas cake. he he he THX ALONG!

Thursday, June 3, 2010

KL BIG PARTY 2010

saya sgt bersemangat masa buat kek ni.. besar kek ni. mmg 1st time buat kek besar. seronok!

hantaran tunang amar

CIk Muny UIA

order ni dari cik muny dai UIA.. semlm g delivery kat dia. rasenye 1st time g uia gombak.. sorang2. dulu penah pegi skali masa kawen kak mimi.hmmm sama mcm UTM. sesat~ ha ha ha