Thursday, July 29, 2010

pink teddy



order dari en fikri utk ermm kekasih hati :) he he he  sibuk je kawan2 dia mengusik si fikri ni nak kasik kek kat gf dia.isk romantik bangat nih! hihihi katenye gf dia suke kaler pink. so nak pink2 la :)  mlm nih fikri nak amik kek ni.. harap fikri suke :)

Thx Cupcake

Thx kak salwah... order utk farewell party katenye :)

Pink + Blue garden :)

order dari orang bangi.. sy tak kenal.. dia order dari daus.. time kasih. nanti daus bagitau nama tuan punye kek sy letak namanye ye..

salam perpisahan & ramadhan..

last min order dari kak ida... isk isk dia request nak tema2. tapi sorry la sbb order ptg nak mlm, sy tak sempat nak fikir. so dia pon stuju buat bunga2 je. sorry lah.. sy kene fokus pada advance order. sorry ye.. next time bagitau awal kay~

roses garden

order dari kak nila....

Tuesday, July 27, 2010

i feel so bad :(

dear customer...

sorry ye sbb dalam seminggu lepas nih sy tak amik order.. sbb nye saye tak sihat. demam + batuk + selsema yang kronik :( sorry sgt. pada yang dah order tu pon sy sorry sbb tak dapat nak siapkan order. sbb demam teruk. tak penah plak sy sakit teruk sampai mcm nih. pastu ari isnin lepas nih mak sy kene pegi hospital buat check up.. hmm bertambah susah hati la sy... SAYA MINTAK MAAF SGT2!!!! saya rase bersalah sgt2. tuhan je tau. rase sedih je tgk mixer , spatula, tepung , oven kat dapur. sy mmg tak berdaya sgt. huhu sedih :(

apa- apa pon skang nih sy dah sihat! so dah boleh amik order :) thx pada yang support sy :) I love U!

Monday, July 12, 2010

red n blue

order dari ika... terima kasih ika.... kwn adik kat bukit beruntung :) org taman... masyehh no~

lagi saseme street~

saseme street lagi!!! he he he ramai peminat ssaseme street rupenye.. tapi ye lah.. nampak colourfull sgt! mmg sy pon ske aih~ he he eh nampak meriah . ni order dari kak ida. anak2 dia ske katun2 nih. nak big bird lebih. he he he terima kasih kak idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( bergema tak?)

blue cake

simple je tapi nampak sweet aih! ( perasan wehh) he he he ni kawan2 kilang mak order. ade potong2 cake birthday party diorg. meriah you~

i am sorry :(

order dari kazen yang baru balik dari dublin. errr nak pujuk BF ke gmah??? ecececece

Parti Pakatan Rakyat ( PKR )

he he ehe title tak bleh blah.. ehh sy tolong buatkan cupcake utk customer kay... heee nak celebrate birthday saah sorg ahli PKR katenye~ hmm ok. hope u like it~

love you beary much!

order dari kazen cikda...ehh lupe plak nama. jap nak cek kat fb!

Barbie Vs Ben 10




order from kawan FB :) yus.. party anak dia rasenye. sorry lambat sbb ade accident teruk kat ampang. isk isk isk kek terlewat sampai. sorry sgt2. ape2 pon terima kasi yus. siap ajak ima makan2 ag. tapi tak sempat sbb ade org lain yang ima terlewat gak that day. isk sorry sgt2.

Sunday, July 11, 2010

saseme street again~




order dari kak ida.. makasih kak! slalu order.. :)

Layar Lara

salam..

perghh~ sedih sungguh title kali nih. mmg pon. sy tengah berduka cita pon. macam2 benda buat sy berduka. hmmmsedih btul la ... sy nih mmg em sket. emosi senang terganggu sejak2  nih. tatau la kenape. adeh! sorry la pada sape2 yang terkecik ati dg sy ye.. tk sengaja pon. hmmm bile emo sy terganggu dengan hal2 cinta ni. mmg semua benda pon jadi terganggu la. haish! kenpe ye. bukan tak nk paham. tapi tuh la. sepatutnye sykene lebih percaye mempercayai.. hmmm actually mmg syy percaya pon tapi kalau dah call tak angkat, sms tak reply. ape lagik . mmg emo la jadiknye. walaupon bende kecik. pastu kuar plak ayat yang sgt2 buat sy kecik ati. sy ni mmg jenis tak reti nak marah lama2. tapi deep inside mmg terasa sgt2. hmm takpe la. harap2 awak faham la. sy pon bukan nak besarkan citer. cume mmg terkecik ati skit la dgn kata2 tu..

ok forget about sad story tu... ekk weekend lepas buat kire2 cuppies yang dah terjual. alhamdulillah~ rezeki Allah~ banyak gak temahan yang diterima. tiap2 ari baking. seronok dan penat. he he eh yang jadik pent semua benda nak kene buat sendiri. nsib baik mak bnyak tolong. TERIMA KASIH MAK!!! muah muah! syukur sgt2. ok la. nak continue buat keje ofis nih. wlaupon gaji takde. tapi keje tetap ade. harap2 segala kesabaran nih dibayar dengan seadanya.... amin~

Thursday, July 1, 2010

Pink + merah


cuppies yang telah di order oleh kak t. heee mashehh~ dia nak theme urple ngan merah.mula2 rase mcm pelik je kalernye. tapi diorg kate ok. Ok la agaknye kot. hahahhaha simple2 utk dia makan ngan siblings dia kot.ptg nih dia nak tgk konsert ella ngan kakak dia katenye.. best aih~  he he he time kaseyyYY~