Tuesday, July 27, 2010

i feel so bad :(

dear customer...

sorry ye sbb dalam seminggu lepas nih sy tak amik order.. sbb nye saye tak sihat. demam + batuk + selsema yang kronik :( sorry sgt. pada yang dah order tu pon sy sorry sbb tak dapat nak siapkan order. sbb demam teruk. tak penah plak sy sakit teruk sampai mcm nih. pastu ari isnin lepas nih mak sy kene pegi hospital buat check up.. hmm bertambah susah hati la sy... SAYA MINTAK MAAF SGT2!!!! saya rase bersalah sgt2. tuhan je tau. rase sedih je tgk mixer , spatula, tepung , oven kat dapur. sy mmg tak berdaya sgt. huhu sedih :(

apa- apa pon skang nih sy dah sihat! so dah boleh amik order :) thx pada yang support sy :) I love U!

No comments:

Post a Comment