Sunday, July 11, 2010

Layar Lara

salam..

perghh~ sedih sungguh title kali nih. mmg pon. sy tengah berduka cita pon. macam2 benda buat sy berduka. hmmmsedih btul la ... sy nih mmg em sket. emosi senang terganggu sejak2  nih. tatau la kenape. adeh! sorry la pada sape2 yang terkecik ati dg sy ye.. tk sengaja pon. hmmm bile emo sy terganggu dengan hal2 cinta ni. mmg semua benda pon jadi terganggu la. haish! kenpe ye. bukan tak nk paham. tapi tuh la. sepatutnye sykene lebih percaye mempercayai.. hmmm actually mmg syy percaya pon tapi kalau dah call tak angkat, sms tak reply. ape lagik . mmg emo la jadiknye. walaupon bende kecik. pastu kuar plak ayat yang sgt2 buat sy kecik ati. sy ni mmg jenis tak reti nak marah lama2. tapi deep inside mmg terasa sgt2. hmm takpe la. harap2 awak faham la. sy pon bukan nak besarkan citer. cume mmg terkecik ati skit la dgn kata2 tu..

ok forget about sad story tu... ekk weekend lepas buat kire2 cuppies yang dah terjual. alhamdulillah~ rezeki Allah~ banyak gak temahan yang diterima. tiap2 ari baking. seronok dan penat. he he eh yang jadik pent semua benda nak kene buat sendiri. nsib baik mak bnyak tolong. TERIMA KASIH MAK!!! muah muah! syukur sgt2. ok la. nak continue buat keje ofis nih. wlaupon gaji takde. tapi keje tetap ade. harap2 segala kesabaran nih dibayar dengan seadanya.... amin~

No comments:

Post a Comment