Monday, August 23, 2010

Tart Nenas Mak

tadaaaaaaa.. mempersembahkan tart nenas Mak~ hehehe ni fave sy! so sy nak share la dgn kawan2 lain. bak kate org.. benda sedap.. jgn la kedekut~ he he he [ade ke org kate mcm tu?] so yang pack kat dalam gambar tu RM 10.00 sahaja. ade 25 ketui dalam tu. yang ni utk testing2 makan b4 raye. hikhikhik kalau nak yang balang besar utk raye nanti pon bolehhhhhhhhhhh..

yang bestnye tart nih... inti dia gemuk sungguh!
kulit nye yang kuning telor tu ranggup :)
fuhhH~..
jadik sape2 berminat nak rase boleh la call sy.. kalau jauh tu jgn risau~ sy boleh pos. tapi kene bayar duit pos sket la :)



bekas kecit2 nih = RM 10 = +- 25 ketui
balang = RM 35= +- 90ketui. (sorry tak muat nak letak seratus sbb inti nenas yang gemok2 belake :P

Thursday, August 12, 2010

saseme street again + teddy bear

order dari en afiq utk birthday gf dia.. alalallaal sweetnye~ dia nak theme saseme street pastu nak ade teddy bear gak. isk isk isk coomelll je kan.. he he he ape2 pon~ happy birthday GF afiq :)

Buttercream cupcake :)









order dari fendi deli. ni adik kepada member sy. dia nak meniaga utk bazaar ape ntah kat college dia. he he he lupe nak tanye... harap2 laku! he he he

Sunday, August 8, 2010

my 1st fondant cake :) its tinkerbell !!

order dari Hani Hunny.. sepupu cikda yang tinggal dekat sg Bloh.
1st fondant cake yang sy buat! huhuhuh terima kasih la sbb sudi order :)  cake chocolate + chocolate ganache :)
harap2 hani suke :) time kasih hani! sy happy sgt buat cake nih. penuh perasaan gembira :)