Monday, August 23, 2010

Tart Nenas Mak

tadaaaaaaa.. mempersembahkan tart nenas Mak~ hehehe ni fave sy! so sy nak share la dgn kawan2 lain. bak kate org.. benda sedap.. jgn la kedekut~ he he he [ade ke org kate mcm tu?] so yang pack kat dalam gambar tu RM 10.00 sahaja. ade 25 ketui dalam tu. yang ni utk testing2 makan b4 raye. hikhikhik kalau nak yang balang besar utk raye nanti pon bolehhhhhhhhhhh..

yang bestnye tart nih... inti dia gemuk sungguh!
kulit nye yang kuning telor tu ranggup :)
fuhhH~..
jadik sape2 berminat nak rase boleh la call sy.. kalau jauh tu jgn risau~ sy boleh pos. tapi kene bayar duit pos sket la :)



bekas kecit2 nih = RM 10 = +- 25 ketui
balang = RM 35= +- 90ketui. (sorry tak muat nak letak seratus sbb inti nenas yang gemok2 belake :P

No comments:

Post a Comment