Friday, September 24, 2010

Strawberry cupcakes



tempting kan??? he he he mmg pon! even sy sendirik pon teringin nak makan. huhuhu (mane lah tak gemok mcm nih) hihiihi takpe2 masuk keta kang kompom meleleh air liur sbb teringin. he he he ni order dari fuza... dah repeat order fuza nih so sy bagi harge special sempena raye... hiihihi ok ok sy tau sy baik hati. so mai la buat2 baik ngan sy. kompom tak sampai hati nak letak harga biase:) isk isk isk ape2 pon selamat ari raye :)

* ehh belom abih rase kan?

Wednesday, September 22, 2010

para para sakura cake + cupcakes


cake yang dipesan oleh fiza... tak sure wedding sape. simple n sweet la gak kalernye... gambar nih tak sempat touchup kek nye. huhuhuhu sorry~

Tuesday, September 21, 2010

kek Bertunang diri sendiri :P

Salam semua... 
now i'm back for business :) cewah2... seminggu raya plus persiapan bertunang mmg menjadikan cik ima gile! huhhuhuh lebih menggila lagik bile semua benda sy kene buat sendiri. he he he sbb musim raye. takde sape nak amik tempahan@ order. kah kah kah padan muko ko ima :P
so kat bawah nih gambar kek ngan cuppies utk hantaran diri sendiri. mcm pelik je kan? buat kek utk diri sendiri. actually coklat pon sy buat gak tapi terlupe amik gambor. takpe nanti bile gambar dari camera man siap, sy upload barang2 nih dalam dulang hantaran punye pic ye... hikhikhik pelik la rase bile ade cincin kat jari. auw!
jgn layan sy.. baik layan pic kek nih. hikhkhikhik

 
kek chocolate with chocolate ganache. dua ekor teddy bear ni gemok mcm i ngan tunang i. h aha ha ha p.cok cakap teddy nih montel mcm ima lah. ( huaa rase nak nangis )
cuppies nih, mmg khas buat tunang sy. dia mmg kaki jeming! huhuh so amik gitar letrik + gitar kapuk + organ + mic + drumset atas cuppies. yang bawah tu jadik roses sbb sy dah tak larat :P

hope u like it sayang!
xoxo
ima

Monday, September 6, 2010

abawan punye

thema bunga purple + blue, ladybird pink + merah. fuh jenuh sy dok pk.. abg wan nak topping chocolate ganache. takutnye kaler dia tenggelam... nasib baik abgwan suke cuppies nih. hikhik thx abg wan.. nanti kawen order lagik ye..

Cupcakes utk raye :)

lagi kek raye... sama je design .. so tak yah upload semua la... terima kasih pada yang sudi order :)
selamat hari raya...

Sunday, September 5, 2010

Cupcakes Raya...

thx kak t.. jauh cuppies ni nak balik. ganu kot.. theme hari raya... so ade pelita, ketupat and masjid :) he he he sy guna colour2 pastel. so nampak sweet skit [puji diri sendirik] he eheh

ouh lupe nak bagitau sape2 yang nak start order utk open house lepas raya dah boleh order ni... ramai yang dah stat order. tak sempat nak updet calendar plak... kang ade masa sy updet ye..tapi takde la fully booked lagik pon. :)

selamat berpuasa, selamat hari raya, selamat semuanye ...

XoxO
ima

Thursday, September 2, 2010

Elmo in action :)

salam semua...

sejak2 ni saseme street sgt2 glemer dkt sugar land. tiap2 minggu mesti ada theme saseme street.soooo kali ni Elmo menjadi pilihan... heee comey plak tgk elmo cupcakes dgn elmo patung. [perasan plak] terima kasih kepada yang order... lupe nak tanye name sbb dia order atas org.huhuhu

eh kejap je dah 24 ramadhan arini... ade seminggu je lagik kite akan berhari raya...baju raya dah siap ke? hehehhe

xoxo
ima