Tuesday, September 21, 2010

kek Bertunang diri sendiri :P

Salam semua... 
now i'm back for business :) cewah2... seminggu raya plus persiapan bertunang mmg menjadikan cik ima gile! huhhuhuh lebih menggila lagik bile semua benda sy kene buat sendiri. he he he sbb musim raye. takde sape nak amik tempahan@ order. kah kah kah padan muko ko ima :P
so kat bawah nih gambar kek ngan cuppies utk hantaran diri sendiri. mcm pelik je kan? buat kek utk diri sendiri. actually coklat pon sy buat gak tapi terlupe amik gambor. takpe nanti bile gambar dari camera man siap, sy upload barang2 nih dalam dulang hantaran punye pic ye... hikhikhik pelik la rase bile ade cincin kat jari. auw!
jgn layan sy.. baik layan pic kek nih. hikhkhikhik

 
kek chocolate with chocolate ganache. dua ekor teddy bear ni gemok mcm i ngan tunang i. h aha ha ha p.cok cakap teddy nih montel mcm ima lah. ( huaa rase nak nangis )
cuppies nih, mmg khas buat tunang sy. dia mmg kaki jeming! huhuh so amik gitar letrik + gitar kapuk + organ + mic + drumset atas cuppies. yang bawah tu jadik roses sbb sy dah tak larat :P

hope u like it sayang!
xoxo
ima

No comments:

Post a Comment