Saturday, October 30, 2010

alhamdulillah~

salam semua...
alhamdulillah sejak2 ni Sugar Land super busy.. kami banyak terima order dari customer utk wedding... so sempena nak hujung hujung tahun nih, kami nak buat promosi gak lah!~

MUFFIN + super cute and simple packaging = RM1 
min order 1000 cuppies keatas

yeahh babehh its true!! RM1 only :)best kan? sambutan sangat menggalakkan walaupon kami tak sempat nak advertise kat blog . tak sangka plak. so kami dengan seronoknye nak la buat ala2 promosi perkahwinan gitu :)

kalau nak tambah tag dan ribbon boleh bagitau kami. kami akan bagi harga terbaik untuk anda semua.
nanti sy upload gambar ok...
kalau berminat, cepat2 la call kami ok!!

Super mini cupcakes!



comel kan? mmg kecik cupcake ni.. just one bite and they're gone! hehehe  seswai utk candy buffet..

all buttercream..







Thx all.. tak sempat nak upload satu2.. so skali masuk la. ade lagik yang tak sempat amik gambor.. maaf sgt. super busy!

Sunday, October 24, 2010

chocolate cake with chocolate ganache

tema : lady bird2 
ada ladybird merayap2 atas kek dan tepi2 kek nih :)
thx abg wan

selamat bertunang cake


order dari jiran :)

mini cupcake



ini mini cupcake. one bite je terus hilangdari pandangan mata. hahhahaha

Sunday, October 17, 2010

banyak order masuk spam.

salam semua...

sejak sebulan lepas sy cek email sy mcm kurang sgt email masuk. kalau tak hari2 ade je email. kalau bukan order pon, email kawan2 :) tapi sejak2 sebulan yang lalu inbox saya menyepi.. saya fikir memang takde sapa dah yyang sudi nak hantar email kat saya ( sobb sobb sobb) .

than baru2 nih classmate space sy cakap ade send kat yahoo. GM Hr sy pon ade send kat yahoo. tapi saye tak terima email. pagi nih baru teringat nak check spam.!hadehhH~
 rupe2nye semua email masuk spam. ehh kenape ekk? hmmm ada jugak email yang tanye harga kek + nak order kek pon turut disalurkan ke spam.hadeh2

SORRY YE KEPADA CUSTOMER YANG SAYA TAK REPLY EMAIL, SAYA TAK PERASAN EMAIL ANDA MASUK SPAM. huuuuaaaaaaa :(

saya minta maaf sangat kepada anda semua. mulai hari ni, saya akan check dua2 inbox dan spam.

thx for your support! lllooooove you alls!

xoxo,
ima

Friday, October 8, 2010

strawberry again!




utk last minute plan birthday party adib. huhuhu tak sempat setting comey! so tiup kat meja makan je,. pastu makan kfc! fuhhh sedapnye!!! best sungguh. kek ni licin trus! cousin2 puji sedap! yeayyyY! ( kembang hidung ai :P)

happy birthday my love!


order dari su... tapi ni kawan su punye rasenye.. nak kasik kat bf kot.. weiuu~ bestnye jadik bf. slalu dapat hadiah sweet kan? hohohohho

hantaran lagi :)


yang ni hantaran bertunang plak :)

hantaran tema hijau :)


thx kak zura....