Saturday, October 30, 2010

alhamdulillah~

salam semua...
alhamdulillah sejak2 ni Sugar Land super busy.. kami banyak terima order dari customer utk wedding... so sempena nak hujung hujung tahun nih, kami nak buat promosi gak lah!~

MUFFIN + super cute and simple packaging = RM1 
min order 1000 cuppies keatas

yeahh babehh its true!! RM1 only :)best kan? sambutan sangat menggalakkan walaupon kami tak sempat nak advertise kat blog . tak sangka plak. so kami dengan seronoknye nak la buat ala2 promosi perkahwinan gitu :)

kalau nak tambah tag dan ribbon boleh bagitau kami. kami akan bagi harga terbaik untuk anda semua.
nanti sy upload gambar ok...
kalau berminat, cepat2 la call kami ok!!

No comments:

Post a Comment