Sunday, September 18, 2011

angry birds fever :P

 sweet pulok pink boxes dengan doily paper ni. i DIY khas utk customer ni :)

 hantaran ni okay! mesti peminat angry birds :)

 another box of burung 

 ni utk kotak2 pink tu. doorgift agaknye

kotak ni ade window. so leh la skodeng apa dalam :)

for those yang berminat, boleh la sms @ call saya. box ni kena order awal kalau nak...

*thx kak ina utk order kesekian kalinye. akak nih mmg suka betul dengan angry bird! hehehe

Xoxo
ima

Thursday, September 1, 2011

hantaran bertunang


order untuk raya ke 2. isk terkenang i pon bertunang masa raya. hikhikhik ( gedixs)

Friday, August 26, 2011

Selamat Berhari Raya!!!!






Mohon maaf atas semua kesalahan yang tak disengajakan sepanjang perkenalan kita semua... Selamat pulang ke kampung halaman... lepas raya boleh la order cake untuk open house pulak ye

Xoxo
ima :)

Wednesday, July 27, 2011

EMBUN COOKIES from Sugar Land

 Cookies Monster ( chocolate chip)

 Honey Madu ( Cornflakes Madu)

 Tart Nanas

 Ginger Cookies

 Samprit Susu

Chocolate Shortbread

berminat??? call @ SMS  je saya ye.................. 017-2219841

Sunday, July 10, 2011

BISKUT RAYA EMBUN!!!! dari Sugar Land

salam semua.....

its been a long time kan... i was busy with office work + sampel biskut raya + Promo pack Raya + mak meniaga charke teaw :P sampai tak menyempat nak update blog ni. isk isk.. okay harini saya nak mengumumkan yang Sugar Land akan meneruskan penjualan EMBUN COOKIES yang pernah dijalankan oleh Arwah Maktih saya. Dulu arwah pernah mengimpikan biskut dia dijual diserata Malaysia! jom laksanakan!!

so skarang nih kami buat promo pack. boleh layan pick kat bawah okay~
bagi yang tinggal di kawasan Bukit Beruntung, Bukit Sentosa dan Rawang boleh la dapatkan di Restoran Anjung Arieda dan Restoran Manja.

 Chocolate Shortbread. 
Promo Pack : RM 15
Raya Pack : RM25

 Biskut Susu
Promo Pack : RM 15
Raya Pack: RM25

 Cookies Monster ( Chocolate chip Cookies)
Promo Pack : RM 15
Raya Pack: RM 25
Tart Nanas
Promo Pack : RM15
Raya Pack: RM25

P/S: untuk Promo Pack ada +- 30 bijik dan Raya Pack ada +- 50 bijik.
 sape2 berminat nak jadik ajen, trus contact saya ye....~

Friday, June 24, 2011

Angry Birds Cake




excited sebenarnye buat cake ni. sbb sy pon gile main game ni :) mmg boleh jadi semarah burung2 kat atas tu bile main game nih. he he he

ni 1st time buat tema angry birds. saya rase mcm happy gile! harap2 Puan Reen dan anak2 pon happy :)

xoxo,
ima

Saturday, June 4, 2011

Orange Wedding cake


Thx anne.

Fancy Cookies




thx Anne~

mini carrot with cream cheese topping... nyummyy~


ordered by cikda! thx girlfriends! glad u like it!!

cakes!

sorry.. dah terpotong suku :P 


thx Mano!

buttercream cupcakes






terima kasih kepada yang sudi order :) happy sgt!! TERIMA KASIH SANGAT!!!!

fondant cupcakes







gambar blur. maaf ye. camera tiada quality. saya harap saya dapat simpan duit untuk beli camera baru. amin :)
kepada semua customer yang baru dan lama.. terima kasih atas kepercayaan anda :)

love u all!

xoxo
cik ima~

Friday, May 27, 2011

wedding cake: pink purple




happy sangat rasa buat  wedding cake. terasa macam diri sendiri punye cake. kalaulah cupcakes boleh simpan lama. sudah pasti kenduri kawen ku nanti aku kasik cupcakes. tapi apakan daya....

so layan la fondant cake yang baru buat tu....tema warna kegemaran. so feeling lebih la skit :P