Friday, June 24, 2011

Angry Birds Cake




excited sebenarnye buat cake ni. sbb sy pon gile main game ni :) mmg boleh jadi semarah burung2 kat atas tu bile main game nih. he he he

ni 1st time buat tema angry birds. saya rase mcm happy gile! harap2 Puan Reen dan anak2 pon happy :)

xoxo,
ima

1 comment:

  1. Hi Ima, memang we all semua happy! Thanks so much sebab buat kan this cake exaclty like we imagined and better! Budak2 semua seronok :) tapi yg sayang nya.. terpaksa potong cake tu... ikut hati i nak simpan je :p
    Thanks!

    ~reen~

    ReplyDelete